title=
title=

O nama

Prirodna kozmetika je postala opše popularna i neophaodna u prezasićenom tržištu neproverenih, sumljivo deklarisanih i nekvalitetnih proizvoda koje srećemo svakodnevno. Poznato je da mnoga preduzeća reklamiraju proizvode sa prirodnim komponentama pri čemu je sadržaj prirodnih komponenti veoma nizak i neefikasan. Organska kozmetika podrazumeva da je sastav preparata 100% prirodan. Kako se ovakvi proizvodi teško održavaju svežim usled sadržaja prirodnih konzervanasa koji nisu dovoljno efikasni, pribegava se posebnim pakovanjima u vidu tube i slično. Naravno cene ovakvih proizvoda su za naša primanja prilično visoke. U želji da ipak obezbedimo kozmetiku koja će sadržati dovoljnu količinu prirodnih sastojaka da daje vidljive rezultate a pri tome ostane pristupačna našem tržištu opredelili smo se za uvoz dobro proverenih proizvoda iz Bugarske.

Prva serija proizvoda odnosi se na proizvode preduzeća BILKA

Svi proizvodi sadrže preko 70% prirodnih komponenti a ostatak čine visoko kvalitetni sastojci koji su rezultat biotehnoloških istraživanja tj nastali su od prirodnih komponenti ili su kvalitetne komponente koje podležu svim evropskim i domaćim standardima kozmetičke industrije. Od sintetičkih komponenti sigurno su isključeni parabeni. Moguće je prisustvo veštačkih mirisa i konzervansa ali za sada nijedan od naših korisnika se nije žalio da je imao bilo kakve probleme ili reakcije na koži. Od veštačkih boja mogu biti prisutne boje koje su dozvoljene za primenu u ljudskoj ishrani i to samo u pojedinim proizvodima. O samim proizvodima možete pročitati više na stranici PROIZVODI.

 

ŽELIMO VAM DA KVALITETNI PROIZVODI POSTANU DEO VAŠE SVAKODNEVNICE I DA ZAISTA UŽIVATE U BLAGODETIMA KOJE OVA KOZMETIKA DONOSI a pri tome da ne opteretite vaš budžet.